preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar rada

Školski KALENDAR za 2018./2019. godinu


e-prijava korisnika
Za osmaše
UUpisi Upisi u srednju školu


Dragi učenici,

vrijeme odluke o izboru srednje škole je pred vama. Koje zanimanje odabrati? Za koju se školu odlučiti? Donošenje odluke o izboru budućeg zanimanja je složen proces koji se sastoji od nekoliko važnih koraka s kojima ćete se upoznati kroz ovu informativnu brošuru.


"Svaki učenik ne mora biti odličan đak,
ali može postati odličan čovjek."
Info
Informator
17.08.2018. 09:35
Objavljen poziv na podnošenje projektnih prijedloga za Europske snage solidarnosti za 2018. godinu
Objavljen je poziv na podnošenje projektnih prijedloga za program Europske snage solidarnosti (ESS) za 2018. godinu. Poziv uključuje volontiranje, stručni rad, projekte solidarnosti i oznaku kvalitete, a rok za prijavu projekata je u utorak, 16. listopada 2018. godine.

 

          

  

  

 


Riječi, riječi...

Kajkavsko narječje
Prikaži sve izraze koji započinju slovom:
A B C D F G H I J K L M N O P R S T V Z š ž č
ili prikaži SVE izraze u rječniku (ukupno: 524)

bez opisa

Potraži izraz:
Sigurnost i zaštita
QR kod stranice
Kalendar
13. kolovoza - Međunarodni dan ljevaka
13.08.2018. 09:18
13. kolovoza - Međunarodni dan ljevaka
Međunarodni dan  ljevaka je dan kojim se diljem svijeta pokušava pobuditi svijest o prednostima i nedostacima te osobine. Britanski Klub ljevaka je 13. kolovoza 1992. po prvi puta organizirao obilježavanje Međunarodnog dana ljevaka.

Blagdani u RH
2018.

01. 01. Nova godina - Ponedjeljak
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja - Subota 
01. 04. Uskrs - Nedjelja
02. 04. Uskršnji ponedjeljak - Ponedjeljak
01. 05. Praznik rada - Utorak
31. 05. Tijelovo - Četvrtak
22. 06. Dan antifašističke borbe - Petak
25. 06. Dan državnosti - Ponedjeljak
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja - Nedjelja
15. 08. Velika Gospa - Srijeda
08. 10. Dan neovisnosti - Ponedjeljak
01. 11. Dan svih svetih - Četvrtak
25. 12. Božić - Utorak
26. 12. Sveti Stjepan - Srijeda

Važni datumi
Učionica
 
Pogled kroz prozor
Hrvatski izumitelji
Tražilica


Vijesti

Dan učeničkih zadruga

Dana 5. 6. 2018. u Vrbovcu je održan šesti Dan učeničkih zadruga Zagrebačke županije. Svoje radove predstavile su 23 zadruge. Prisutne zadrugare pozdravili su dožupan Zagrebačke županije gospodin Hrvoje Frankić i gradonačelnik grada Vrbovca gospodin Denis Kralj.  Našu zadrugu uz voditeljicu Dariju Belinić predstavilie su zadrugarke Maja Vrabec, Katarina Terzić i Laura Lešić. Nakon službenog dijela održane su sportske igre i svečani ručak.

 

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 8. 6. 2018. 10:45

Županijska smotra učeničkih zadruga Zagrebačke županije

Dana 17. 4. 2018. u OŠ "Mihaela Šiloboda" u Martinu pod Okićem održana je ovogodišnja smotra učeničkih zadruga Zagrebačke županije. Od 33 registrirane zadruge na natjecanju ih je sudjelovalo 19.  Naša je zadruga ove godine sudjelovala četvrti put. Predstavili smo se nakitom od plastike koji smo nazvali "PLASTIK FANTASTIK" i osvojili izvrsno treće mjesto i pravo sudjelovanja na državnoj smotri koja će se održati slijedeće školske godine u desetom mjesecu u Vinkovcima.

Odlična inovativna ideja učiteljice likovne kulture Ivane Mikić i izniman trud malih zadrugara iz likovne grupe koji su od početka drugog polugodišta vrijedno radili i pripremali nakit za natjecanje se isplatio. Na samom natjecanju uz voditeljicu Dariju Belinić zadrugu su predstavljale Tea Fijačko koja je odgovarala na pitanja ispitne komisije, Petra Cipek i Maja Kosić koje su pokazale praktični rad.yes

Čestitamo! smiley

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 18. 4. 2018. 17:55

Prvi radovi u voćnjaku

Prije nego nam voćnjak procvjeta treba ga urediti. Učiteljica Ružica Bankole i vanjski suradnik Milan Belinić 3. 4. 2018. obišli su cijeli voćnjak i krenuli s orezivanjem voćaka. Uskoro će krenuti i cijepljenje i uređivanje školskog vrta.

- CIJEPLJENJE JAPANSKIH TREŠANJA 13. 4. 2018.

     

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 3. 4. 2018. 10:37

Proljetnice u našem školskom vrtu

PROLJEĆE!

Proljeće je konačno došlo i u naš vrt. Prve proljetnice koje smo prije dvije godine posadili stidljivo su izišle i pokazale svoju raskoš. U predjelu okretišta školskog autobusa učiteljica Ružica Bankole sa učenicima je posadila novi nasad prekrasnih drijemovaca i jaglaca. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 28. 3. 2018. 10:15

Uskršnja izložba učeničkih zadruga Zagrebačke županije

 

U prostoru Županije održana je tradicionalna uskrsna izložba radova učeničkih zadruga Zagrebačke županije. S ukrasnim i uporabnim predmetima, napose onima koji simboliziraju blagdan Uskrsa, predstavilo se 12 zadruga. Našu zadrugu uz voditeljicu Dariju Belinić predstavljale su učenice koje polaze likovnu grupu Lorena Luški i Dora Poturica.

Izložbu je zajedno sa suradnicima posjetio i župan Stjepan Kožić i istaknuo:„Ovime što rade djeca stječu dodatne vještine i znanja. Vjerujem da će im to koristiti u budućem životu. Čestitam vrijednim rukama malih zadrugara, te njihovim mentorima, što su nam podarili ovako lijepe proizvode“, rekao je župan dodavši da su zadrugari pravi putnici. Ove godine boravit će u posjetu zadrugama u Međimurskoj županiji i u Središnjoj Bosni, a bit će domaćini zadrugarima iz Makedonije“, istaknuo je župan naglasivši da je Županija u posljednjih 5 godina za učeničke zadruge izdvojila gotovo pola milijuna kuna.

Na prostoru Županije registrirane su 33 učeničke zadruge, od kojih aktivno radi njih 30. Okupljaju preko 2800 učenika.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 28. 3. 2018. 09:27

Uskrsne radionice

Vrijedne ruke naših učenika ponovno su u akciji!

Ove godine smo naše uskrsne radionice održali 8. 3. i 13. 3. 2018. godine na satovima eko grupa koje vode učiteljice Petra Seničić i Višnja Šobak. Tema radionica bila je izrada košarica od papira za brisanje ruku. Temu je pripremila učiteljica Marija Horvatović koja je svesrdno pomagala u demonstraciji i izradi. Polaznici eko grupa su vrijedno i marljivo  sudjelovali. Izrađene košarice kad se osuše još će se dovršiti bojanjem u bijeloj i zelenoj boji koje su odabrane za ovogodišnji županijski stol na natjecanju zadruga gdje ćemo ih predstaviti.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 16. 3. 2018. 09:10

4. sprepucavanje

Tradicionalno na blagdan Sveta Tri kralja u Kraljevom Vrhu održava se manifestacija Kuburaško sprepucavanje i krvavicijada. Ove godine odaziv kuburaških društava i posjetitelja bio je najveći. Naša zadruga sudjeluje od samih početaka pa tako i ove godine. Program drugoga dana započeo je u 9,00 sati pripremama štandova i kuburaških društava. Nakon svete mise i svečanog ručka u programu je sudjelovala i folklorna skupina pod vodstvom učiteljice Lidije Marinčić i razveselila sve prisutne svojim nastupom.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 7. 1. 2018. 10:39

Božićni blagoslov djece

Tradicionalni, deseti po redu, božićni blagoslov djece i ove su godine svojim nastupom uveličali članovi folklorne skupine pod voditeljstvom učiteljice Lidije Marinčić.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 29. 12. 2017. 17:59

Božićna priredba i sajam

U organizaciji udruge žena "Dora" u Jakovlju je 22. 12. 2017. održana božićna priredba i sajam. U programu su sudjelovala djeca udruge "Dora", mali folkloraši KUD-a Jakovlje i naša škola kojoj je to bila i školska priredba. Naša zadruga je imala svoj prodajni štand koji su uredile voditeljica Darija Belinić i učiteljica Renata Oremuš. Djeci iz bolnice u Gornjoj Bistri bit će  poklonjene igračke koje su prikupljene donacijom gledatelja. Kino - dvorana je bila ispunjena do zadnjeg mjesta. Naš štand je bio iznimno posjećen.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 29. 12. 2017. 17:17

Božićna prodajna izložba učeničkih zadruga

U prostorijama Zagrebačke županije 14. 12. 2017. održana je 13. po redu tradicionalna božićna izložba radova učeničkih zadruga. Prijavilo se 26 zadruga, ali zbog ograničena prostora sudjelovalo je njih 12. Našu zadrugu su predstavljale zadrugarke Lana Poturica i Klara Fijan sa voditeljicom učeničke zadruge Darijom Belinić.

Zadrugari su pokazali bogatstvo ukrasnih i uporabnih predmeta, a zajedno sa svojim zamjenikom Hrvojem Frankićem obišao ih je i župan Stjepan Kožić. Rekao je da kroz rad u zadrugama djeca pokazuju i razvijaju poduzetnički duh.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 15. 12. 2017. 10:13

Advent u Jakovlju

Kraj prostorija dječjeg vrtića u Jakovlju i u parku ispred zgrade općine, u nedjelju 3. 12. 2017., održana je svečanost paljenja prve adventske svijeće u Jakovlju. Organizator događanja je UŽOJ "Dora" pod pokroviteljstvom općine Jakovlje. Naša zadruga je sudjelovala sa svojim štandom na kojem smo izložili naše radove sa održanih radionica. Sljedeće nedjelje na dječjem adventu sudjelovat će naša folklorna skupina.

 

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 4. 12. 2017. 17:39

Međužupanijski susret UZ-a Zagrebačke i Međimurske županije

 U organizaciji Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva u petak 17. 11. 2017. godine u OŠ "Pavao Belas" , Brdovec imali smo međužupanijski susret UZ-a Zagrebačke i Međimurske županije. Našu su zadrugu predstavljale voditeljica zadruge Darija Belinić i zadrugarke Lana Pasanec i Dora Pudić iz Eko - grupe. Program je sadržavao pet radionica: izrada nakita od perlica, izrada naušnica od balze, izrada ukrasa od papira kviling tehnikom, izrada čestitki pomoću konca i papira i izrada elektroničke značke. Bilo nam je kreativno i poučno i nadasve zabavno. smiley

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 20. 11. 2017. 17:28

Adventsko - božićna radionica

U srijedu, 8. 11. 2017. sa B smjenom i 14. 11. 2017. sa A smjenom održali smo našu tradicionalnu adventsko - božićnu radionicu u kojoj su  sudjelovali učenici i roditelji. Tema ovogodišnje radionice je brezova grana od koje smo izrađivali adventske vijence za vrata i za stol, božićne ukrase sa jednom svijećom i božićne kuglice za bor koji ćemo ukrasiti u našem školskom hodniku. Ideja i kreativnosti nije nedostajalo.

Pogledajte više u fotogaleriji.

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 10. 11. 2017. 11:31

Jesenski pregled u voćnjaku i školskom vrtu

Dana 30. 10. 2017. obavili smo jesenski pregled u voćnjaku i školskom vrtu. U pregledu su sudjelovali učiteljica Ružica Bankole, voditeljica grupe biologa i školskog vrta, voditeljica UZ Jakovlje Darija Belinić, ravnateljica Ljiljana Klepac i vanjski suradnik Milan Belinić. Pregledali smo koliko voćaka treba docijepiti i nove posaditi, a u školskom vrtu smo odlučili da je potrebno staviti stupove i žicu za maline i kupine.

   - mušmula još malo spremna za berbu

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 3. 11. 2017. 10:13

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Svjetski dan hrane koji se tradicionalno obilježava dana 16. 10. obilježili smo blagoslovom kruha i zahvalnošću za plodove zemlje u petak 13. 10. 2017. Cijeli tjedan smo posvetili kruhu i zahvalnosti. Učenici su za danas pripremili kruh, pekarske proizvode i kolače za svoj razred. Predmetna nastava je blagoslov imala u jutarnjoj smjeni, a razredna nastava  je u popodnevnoj smjeni uz blagoslov imala i  malu priredbu. Blagoslov je održao naš vjeroučitelj Ivan Mandić, a nakon blagoslova učenici su sa svojim razrednicima i predmetnim učiteljima radosno blagovali kruh.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 13. 10. 2017. 11:19

7. Jakovljanske jeseni

U organizaciji udruge žena i pod pokroviteljstvom općine Jakovlje  7. 10. 2017. održane su 7. Jakovljanske jeseni. Ispred prostorija vrtića okupile su se udruge i OPG-i općine Jakovlje i okolnih mjesta i predstavili svoje proizvode. Naša se zadruga predstavila izložbenim štandom sa  Lucijom Terzić, polaznicom Eko-grupe, voditeljicom zadruge Darijom Belinić i učiteljicom Renatom Oremuš, voditeljicom grupe "Vrijedne ruke" iz područne škole Igrišće. Folklorna skupina, učiteljice Lidije Marinčić, pridonijela je cjelokupnom programu sa  kolopletom svojih plesova.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 9. 10. 2017. 10:15

Međužupanijska suradnja UZ Zagrebačke županije

Međužupanijska suradnja učeničkih zadruga i dalje se nastavlja. Ove godine 19 zadruga Zagrebačke županije posjetile su Vrbovsko, Delnice, Ravnu goru, Lokve od 28. do 30. 9.i uživali u prirodnom okruženju Gorskog kotara. Ispred naše UZ Jakovlje na trodnevnom boravku u Ravnoj Gori bile su zadrugarke Erica Ivček i Laura Lazić uz pratnju voditeljice zadruge Darija Belinić.

Zadrugari su bili smješteni u školskoj dvorani OŠ "Branimira Markovića" u Ravnoj gori i domaćini su se maksimalno potrudili da im bude nezaboravno pa su i sami potvrdili da i na sljedećem putovanju smještaj mora biti takav.

Sve spomenute destinacije ostavile su na sve sudionike ovog projekta izvrstan dojam, a najviše što su uz edukativne šetnje Poučnom stazom Leska u Risnjaku, putem uz potok Kamačnik te špiljom Lokvarkom, za sve, a najviše za učenike, bile organizirane razne radionice (Foto radionica u OŠ I. G. Kovačića u Vrbovskom, Šumska pedagogija i Adrenalinski park na Risnjaku, izrada drvenih kućica u Popovićevom mlinu u Delnicama), te obilasci Muzeja žaba i Zbirke ljubitelja starina i čuvara baštine u Lokvama kao i dvorca u Staroj Sušici.

Uz sve to učenici su se u večernjim satima u školi zabavljali uz raznorazne programe koje su za njih pripremili domaćini u Ravnoj Gori, a kojima smo na rastanku, kao dio zahvale za sjajno gostoprimstvo, zapjevali „Kad se male ruke slože sve se može, sve se može.“

 

-ispred ulaza u Kamačnik

- u NP Risnjak

- radionica "Mali stolari" u Popovićevom mlinu

     

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 3. 10. 2017. 15:10

Dan škole

Na posljednji dan školske godine, 13. 6. 2016., proslavili smo Dan škole. Održana je priredba na kojoj su sudjelovale sve grupe izvannastavnih aktivnosti na našoj školi sa svojim pripremljenim programom pa tako i naša zadruga sa štandom. Na njemu smo izložili sve što su ruke naših učiteljica i učenika zadrugara iz grupe ručnog rada i vrijednih ruku izradili u ovoj školskoj godini. Voditeljica zadruge Darija Belinić predstavila je pripremljenom prezentacijom rad u školskoj zadruzi u prošloj školskoj godini. Izišao nam je i drugi broj časopisa "Jakov".

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 26. 6. 2017. 12:21

Dan učeničkih zadruga

Dan učeničkih zadruga Zagrebačke županije obilježen je 26. 5. 2017. u Jastrebarskom. Na središnjem gradskom trgu, ukrasne i uporabne predmete izložili su članovi 22 zadruge. Našu zadrugu uz voditeljicu Dariju Belinić predstavljale su zadrugarke Ana Kosić, Lea Ivček i Leona Hajrizi. Osim prodajne izložbe zadrugari su imali tombolu, sudjelovanje u starinskim igrama i svečani ručak.

„Slavimo mali jubilej, jer ovo je 5. dan učeničkih zadruga naše županije. Jedini smo u RH koji ga obilježavamo, a s ciljem da se građanima, ovoga puta Jastrebarskoga, pokaže ono što djeca rade tijekom godine“, komentirala je Darinka Balen, tajnica Podružnice učeničkih zadruga Zagrebačke županije.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 29. 5. 2017. 13:08

Međunarodna suradnja učeničkih zadruga Zagrebačke županije

U sklopu međunarodne suradnje učeničkih zadruga, u organizaciji Zagrebačke županije, naše zadrugarke Erica Ivček i Laura Lazić u pratnji voditeljice zadruge Darije Belinić, posjetile su Makedoniju. Domaćin nam je bilo Makedonsko hrvatsko društvo.  Uz divno druženje i bezbroj novih prijatelja zadrugari su u 5 dana posjetili Skoplje, Tetovo, Ohrid i Sveti Naum. Ispred Hrvatske ambasade pozdravila nas je ambasadorica Republike Hrvatske Danijela Barišić.

- u centru Skoplja

- ispred manastira Lešok

- u domu kulture Makedonsko hrvatskog društva

- na Ohridskom jezeru

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 10. 5. 2017. 12:51

Akcija skupljanja čepova ide dalje

Proslavili smo Valentinovo podsjećajući se na našu akciju skupljanja čepova koja je pridružena humanitarnoj akciji koju provode učenici i djelatnici SŠ Ban Josip Jelačić Zaprešić u suradnji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“. Istovremeno smo snimili kratki filmić koji će biti pridružen projektu  „Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj“. Cilj je projekta razvijanje filantropske kulture u djece tj. naučiti djecu od malih nogu da pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 15. 2. 2017. 10:13

Čehatva perja sa folklornom skupinom

Članice KUD-a Jakovlje na poziv učiteljice Lidije Marinčić, voditeljice folklorne skupine, posjetile su školu 13. 2. 2017. i  prezentirale stari običaj čehatve perja. Donijele su primjerke starih jakovljanskih nošnji o kojima su ispričale povijesne podatke. Uz pjesmu, priču i zakusku podružili su se oko sat vremena.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 15. 2. 2017. 09:59

Međužupanijska suradnja učeničkih zadruga

U sklopu međužupanijske suradnje učeničkih zadruga koju tradicionalno organizira Zagrebačka županija naši zadrugari posjetili su Vukovarsko – srijemsku županiju. Od 22. 9. 2016. do 24. 9. 2016. 19 učeničkih zadruga Zagrebačke županije, ukupno 38 zadrugara i 19 voditelja zajedno su s predstavnicima Zagrebačke županije bili gosti OŠ "Lovas". U toku trodnevnog boravka zadrugari su posjetili Ilok i iločke vinograde,sudjelovali u berbi grožđa u SŠ Ilok, obišli srednjovjekovnu jezgru grada Iloka i muzej i sudjelovali u radionicama koje su za njih pripremili učenici zadrugari zadruge "Mali mravi" iz OŠ "Lovas". Na povratku kući kratko smo se zadržali u gradu heroju, Vukovaru. Naša zadruga sudjelovala je drugi put, a predstavljali su je voditeljica Darija Belinić i zadrugarke Martina Borovec i Laura Lazić.

 

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 28. 9. 2016. 12:38

Humanitarna akcija za Luciju

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Općine Jakovlje u suradnji s NK Vrh, NK Dinamo Jakovlje i organizacijom Hrvatsko srce Jakovlje organizirali su humanitarno sportsko druženje kojim je prikupljana humanitarna pomoć za četrnaestogodišnju Luciju Seničić koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 2. Akcija je provedena 27. kolovoza na igralištu NK Vrh, a okupila je gotovo sve udruge, društva i klubove s područja naše općine. Posjetitelji su mogli uživati u nogometnim utakmicama mlađih uzrasta i sami se okušati u skakanju u vreći i potezanju užeta. Naša je zadruga sudjelovala sa doniranim radovima za tombolu i pripremljenim štandom. Lucija je sa štanda izabrala tri proizvoda.

plakat humanitarne akcije

 

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 1. 9. 2016. 09:08

Prve biljke iz našeg voćnjaka

S ponosom predstavljamo našu prvu lavandu i smilje koje smo zasadili u našem školskom vrtu prošle godine. Biljke su odlično napredovale i ove godine prvi put donijele cvjetove. S njima smo razveselili naše umirovljenike koji su nam se pridružili u slavlju našeg Dana škole.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 15. 6. 2016. 08:14

Međužupanijska suradnja Zagrebačke i Splitske županije

Projektom Međužupanijske suradnje učeničkih zadruga Zagrebačka županija već treću godinu omogućava svojim zadrugarima da upoznaju posebnosti drugih županija u Hrvatskoj.

Od 27. 11. 2015. do 29. 11. 2015. 19 učeničkih zadruga Zagrebačke županije, ukupno 38 zadrugara i 19 voditelja zajedno su s predstavnicima Zagrebačke županije bili u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji. Naša zadruga sudjelovala je prvi put, a predstavljali su je voditeljica Darija Belinić i zadrugarke Josipa Kovač i Erica Ivček. U sklopu ove Međužupanijske suradnje zadrugari su posjetili OŠ „Ostrog“ u Kaštel Lukšiću i njihov Arboretum u kojem su uz stručno vodstvo vidjeli i upoznali više od 1200 biljnih vrsta iz cijeloga svijeta. Saznali su mnogo zanimljivih podataka i priča o pojedinim nasadima što im je bilo izuzetno zanimljivo.

Škola domaćin Međužupanijske suradnje bila je OŠ „Mejaši“ iz Splita čiji su učenici bili domaćini našim zadrugarima. Uz posebno srdačan i topao doček domaćini su našim zadrugarima pružili posebne doživljaje. Organizirali su nam četiri radionice kroz koje su zadrugari Zagrebačke županije stekli nova znanja i vještine koje će im koristiti u daljnjem radu zadruga. U vođenom obilasku Splita upoznali su drugi grad po veličini u Hrvatskoj i uživali u pričama o povijesti tog prekrasnog grada.

Uz suze na rastanku i obećanja da će se ostvarena suradnja i dalje nastaviti zadrugari Zagrebačke županije krenuli su u nedjelju put Zagreba. Još jedna Međužupanijska suradnja svojom realizacijom ostvarila je postavljene ciljeve - nova prijateljstva, nove vještine i znanja, zadovoljstvo i sreću malih zadrugara. Do iduće Međužupanijske suradnje!

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 2. 12. 2015. 13:21

Državna smotra

27. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske, održana je od 15.  do 16. svibnja 2015. godine, u Boćarskom domu u Zagrebu u organizaciji Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva. Suorganizator Smotre bila je Hrvatska zajednica tehničke kulture a pokrovitelji Agencija za odgoj i obrazovanje, Ministarstvo poduzetništva i obrta i Ministarstvo poljoprivrede. Smotra je održana zajedno sa 3. Festivalom tehničke kulture kojeg je  organizirala Hrvatska zajednica tehničke kulture.
Učeničke zadruge, sudionici smotre, izabrane su za sudjelovanje na 27. smotri na  temelju postignuća na županijskim smotrama.

Naša zadruga sudjelovala je u zajedničkom štandu zagrebačke županije sa dvije izložene zdjelice.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 28. 5. 2015. 11:12
» Arhiva naših vijesti    
 


Vrijeme


 
« Kolovoz 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Za učenike

Vremenik za šk.god. 2017./2018. napisan je u programu MS Word. Za preuzimanje datoteke potreban je preglednik word dokumenta.
Upute za korištenje e-Dnevnika za učenike su dostupne ovdje.

Raspored zvonjenja
I. SMJENA ( ujutro)
7.55 ULAZ
8.00 - 8.45 1. SAT
8.50 - 9.35 2. SAT

9.40-10.20; 10.25

3. SAT, UŽINA
10.40 ULAZ
10.45 - 11.30 4. SAT
11.35 - 12.20 5. SAT
12.25 - 13.10 6. SAT
II.  SMJENA (poslijepodne)
13.15 -14.00 1. SAT

14.05 -14.45; 14.50

2.SAT, UŽINA
15.05 ULAZ
15.10 -15.55 3. SAT
16.00 -16.45 4. SAT
16.50 -17.35 5. SAT
17.40 -18.25 6. SAT

Školska kuhinja


Natjecanja i smotre

  

Oglasna ploča

Edukacija

 


Možda vam zatreba...
korisni linkovi

Dnevne novine

Za odgoj i obrazovanje

Obrazovni portali


...niste pročitali knjigu?

 


Onome tko čita knjige kao što sluša prijatelja, knjige će mu se otvoriti i postat će njegove. Što pročita ostat će njegovo, razveseljavat će ga i tješiti, kao što to samo prijatelji znaju.
(Hermann Hesse)  

Eko kutak
Eko grupa OŠ Jakovlje

 

i  održiva energija za sve. 


Putujemo lijepom našom...

Razmjena knjiga

Obiteljski kutak

 

 

   


Važni brojevi
Međunarodni pozivni broj za Hrvatsku: +385
Jedinstveni broj za sve hitne situacije: 112
  • 192  policija
  • 194  hitna pomoć
  • 193  vatrogasci
  • 195  traganje i spašavanje na moru
  • 1987  pomoć na cestama
  • 18166  vremenska prognoza
  • 18981  opće informacije
  • 11888  telefonski imenik
  • 11802  međunarodni tel. imenik 

Odmori se, zaslužio si

           


Tko nas je pronašao?

Flag Counter


CarNet

Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 1. 2017.

Ukupno: 141456
Ovaj mjesec: 1986
Ovaj tjedan: 398
Danas: 33
preskoči na navigaciju