preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar rada

Školski KALENDAR za 2018./2019. godinu


e-prijava korisnika
Za osmaše
UUpisi Upisi u srednju školu


Dragi učenici,

vrijeme odluke o izboru srednje škole je pred vama. Koje zanimanje odabrati? Za koju se školu odlučiti? Donošenje odluke o izboru budućeg zanimanja je složen proces koji se sastoji od nekoliko važnih koraka s kojima ćete se upoznati kroz ovu informativnu brošuru.


"Svaki učenik ne mora biti odličan đak,
ali može postati odličan čovjek."
Riječi, riječi...

Sigurnost i zaštita
Info
Informator
11.12.2018. 13:48
Promocija portala Književna baština u muzejima
U petak 14. prosinca 2018. godine u 11 sati u prostorijama Muzejskoga dokumentacijskog centra u Zagrebu, održat će se promocija portala "Književna baština u muzejima", prvoga tematskoga online vodiča kroz muzeje, zbirke i ostale baštinske ustanove u Hrvatskoj koje čuvaju vrijednu ostavštinu hrvatskih književnika.

 

          

  

  

 


Kajkavsko narječje
Prikaži sve izraze koji započinju slovom:
A B C D F G H I J K L M N O P R S T V Z š ž č
ili prikaži SVE izraze u rječniku (ukupno: 524)

bez opisa

Potraži izraz:
QR kod stranice
Kalendar
11. prosinca - Svjetski dan UNICEF-a
11.12.2018. 09:52
11. prosinca - Svjetski dan UNICEF-a
Generalna skupština Ujedinjenih naroda, 11. prosinca 1946. godine osnovala je organizaciju za pomoć djeci – UNICEF (United Nations Children's Fund). Nastao je s ciljem pružanja pomoći djeci poslijeratne Europe. Danas je najveći dio napora UNICEF-a je usmjeren na djecu u zemljama u razvoju.

Blagdani u RH
2018.

01. 01. Nova godina - Ponedjeljak
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja - Subota 
01. 04. Uskrs - Nedjelja
02. 04. Uskršnji ponedjeljak - Ponedjeljak
01. 05. Praznik rada - Utorak
31. 05. Tijelovo - Četvrtak
22. 06. Dan antifašističke borbe - Petak
25. 06. Dan državnosti - Ponedjeljak
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja - Nedjelja
15. 08. Velika Gospa - Srijeda
08. 10. Dan neovisnosti - Ponedjeljak
01. 11. Dan svih svetih - Četvrtak
25. 12. Božić - Utorak
26. 12. Sveti Stjepan - Srijeda

Važni datumi
Učionica
 
Pogled kroz prozor
Hrvatski izumitelji
Tražilica


...iz(van) školskih klupa

Učenica generacije

Učenicom generacije za školsku godinu 2017. / 2018. proglašena je učenica Petra Štirjan. U ime Općine Jakovlje dana 11. srpnja 2018. godine u prostorijama Općine dodijeljena joj je prigodna nagrada. Iskrene čestitke na svim postignućima, uspješnom radu i aktivnom uključivanju u različite  aktivnosti u školi upućene su joj od strane općinske načelnice Sanje Borovec, zamjenika općinske načelnice Marija Hlad i predsjednika Općinskog vijeća Marijana Capek.


Izvor: Općina Jakovlje

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 18. 7. 2018. 13:16

Majčin dan

Druge nedjelje u mjesecu svibnju je Majčin dan, dan kada djeca svojim majkama poklanjaju cvjetić kao znak zahvalnosti za sve dobro što im ga svakodnevno pružaju jer «Bog nije mogao biti svugdje zato je stvorio majku».

SVIM MAJKAMA I BAKAMA OD SRCA ŽELIMO SRETAN MAJČIN DAN!!!

Poruke dragim majkama:https://youtu.be/oe2Jm7cNcj8


U petak, 11. svibnja, folklorna skupina naše škole gostovala je na priredbi KUD-a Jakovlje povodom Majčinog dana. Folkloraši su se predstavili međimurskim dječjim pjesmama i plesovima u koreografiji pod nazivom "Šečem, šečem drotičko".

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 11. 5. 2018. 19:30

Zelena čistka

Povodom Dana planeta Zemlje u OŠ Jakovlje, PŠ Kraljev Vrh i Igrišće provodi se Zelena čistka od 1. do 8. razreda - "Akcija za čist okoliš". Učenici sa svojim razrednicima čiste prostor oko škole i time pokazuju da se brinu o okolišu i vole svoju zemlju.yes

JAKOVLJE

1.a

8.b

KRALJEV VRH

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 23. 4. 2018. 20:56

Terenska nastava nižih razreda

U petak, 23. ožujka, učenici razredne nastave posjetili su Zagreb. Prvo su u kinu gledali film "Čudo" (3. i 4.), toplu i dirljivu priču o dječaku Auggieju. Film je to koji potiče ljubaznost, ravnopravnost i prijateljstvo, sa jasnom poukom: biti različit je sasvim u redu, ne treba suditi druge prema njihovom izgledu. Prvi i drugi razredi su gledali "Pčelicu Maju". Slike i ostale materijale pogledajte na stranicama razredne nastave.cool

 
  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 28. 3. 2018. 21:10

Terenska nastava u Vukovaru

Učenici osmih razreda 27. i 28.11.2017. sudjelovali su u projektu Memorijalnog centra Domovinskog rata "Posjet osmih razreda Vukovaru".

U sklopu dvodnevnog posjeta slušali su predavanja o Domovinskom ratu, obišli memorijalne lokalitete u Vukovaru te Gradski muzej Vukovar i Muzej vučedolske kulture. U završnom kvizu znanja osvojili su treće mjesto. 

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 1. 12. 2017. 17:58

Terenska nastava šestih razreda u Zagreb

Dramatizacija popularnog romana za mlade „Sasvim sam popubertetio“ višestruko nagrađivane hrvatske spisateljice Sanje Pilić.

U kazalištu nas je zabavio petanaestogodišnji dječak Luka koji se nalazi na važnoj životnoj "prekretnici" - što nakon osnovne škole; naučio nas je što je ljubav i kako se nositi s ljubavnim jadima...broken heart

U Muzeju iluzija nismo vjerovali svojim očima!

Oduprli smo se gravitaciji u kosoj sobi; doživijeli kako nam djeca pred očima rastu ili se smanjuju; izgubili se u beskonačnosti Sobe ogledala, poslužili Patrikovu, Leovu i Ivaninu glavu na pladnju...wink

Uživali smo u najvećoj zbirci holograma u ovom dijelu Europe, zagledali se u svaku optičku iluziju i dobro promotrili svaku instalaciju. One su sjajan, zaigran podsjetnik da naše pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke!

Preko 70 eksponata navelo nas je da protrljamo oči u nevjerici! Kroz zabavne i atraktivne varke, naučili smo mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti.  Na samom kraju zabavili smo se u  prostoru za igru didaktičko-logičkim igračkama i zagonetkama.

Doživjeli smo malo frustracijecrying i mnogo, mnogo zabave!laugh

Razrednice: Marija Kljenak Vilovčević, Ivanka Cvetko

Stručna pratnja: Draška Ilovača

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 19. 11. 2017. 19:19

Posjet Tehničkom muzeju "Nikola Tesla"

Učenici osmih razreda posjetili Tehnički muzej "Nikola Tesla" u Zagrebu 3. 11. 2017.

U Planetariju smo uz stručno predavanje gledali nebo u ovo doba godine, prividno dnevno i godišnje kretanje nebeskih tijela, kretanje planeta, satelita kao i ostale nebeske fenomene.

U Kabinetu Nikola Tesla voditelj nas je upoznao s likom i dijelom genijalnog znanstvenika i izumitelja Nikole Tesle. Vidjeli smo neke od najpoznatijih Teslinih izuma (transformatore, generatore, bežični prijenos, brod s daljinskim upravljanjem), uočili razliku između istosmjerne i izmjenične struje, nešto naučili o titranju zvučnih valova i frekvenciji, preživjeli zatočeništvo u Faradayevom kavezu (što najbolje znaju Marija Jozak, Martin Vrabec i Filip Brckoangry)

Na kraju smo prošetali rudnikom, razgledali odjel transformacije energije i odjel prometa... i naravno, fotkali se!cool

Razrednice: Draška Ilovača, Darija Belinić

Stručno vodstvo: Ivanka Cvetko

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 7. 11. 2017. 23:05

37. Mali KAJ v Zelini

Stručni ocjenjivački sud Smotre (u sastavu : dr. sc. Ivo Kalinski, prof. dr. Joža Skok i dr. sc. Božica Pažur) od ukupno 523 pjesme iz 92 osnovne škole izabrano je za objavu u zbirci pjesama ovogodišnje smotre 78 pjesama među kojima i pjesmu „Kmica“ naše učenice.

Pjesma je objavljena u zbirci pjesama ovogodišnje smotre „Da je meni drevo biti“

Kako smotra uz književni ima i likovni sadržaj, naše učenice Patricia Horvatović (8.a), Franka Brcko (7.a) i Petra Franjo (7.b) sudjelovale su sa svojim radovima u pripremi ilustracije izabranih pjesama. Sve učenice su dobile zbirku pjesama i priznanja, a rad Petre Franjo otisnut je u zbirci.

Mentorice: Draška Ilovača i Ivana Mikić

Dobro jutro, Hrvatska

Rad Petre Franjo

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 24. 10. 2017. 17:23

„Sigurno na željezničko–cestovnom prijelazu“

Učenici OŠ Jakovlje Lea Ivček, Patrik Klančir, Toma Tuđen - 7. razred, Petra Štirjan - 8. razred, Leonarda Kadoić-Suhina i Karla Coha (sad već gimnazijalke) 13. 10. 2017. pozvani su na svečanu dodjelu nagrada u sklopu natječaja za izradu kratke priče/pjesme „Sigurno na željezničko-cestovnom prijelazu“.  

Fakultet prometnih znanosti u okviru "Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011. – 2020." organizira nagradni natječaj za učenike osnovnih škola u kojem moraju napisati kratku priču ili pjesmu na temu „Sigurno na željezničko-cestovnom prijelazu”. Natječaj se organizira u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011. – 2020. pod projektom Implementacija mjera za povećanje sigurnosti najranjivijih sudionika u prometu na željezničko‐cestovnim prijelazima sa svrhom promoviranja i edukacije o sigurnosti na željezničko‐cestovnim prijelazima, a namijenjen je učenicima osnovnih škola.

 

 

Svi sudionici natječaja (uključujući i mentora, Ivanka Cvetko, prof.) nagrađeni su zahvalnicom i simboličnim nagradama, a najuspješniji diplomom i vrijednim nagradama - tablet, pametni sat i USB memory stick. Nakon dodjele nagrada uz stručno vodstvo posjetili smo Željeznički muzej.

Stručno povjerenstvo izabralo je najbolje učeničke radove i objavilo ih u zborniku koji se u sklopu Projekta planira dostaviti svim osnovnim školama u Republici Hrvatskoj. 
Nagrađeni učenici: Patrik Klančir 1. mjesto za pjesmu "Vlak je uvijek brži",  Karla Coha 2. mjesto za priču "Sekunda" i Toma Tuđen 3. mjesto za pjesmu "Znak da ide vlak" 
yesČestitamo!
enlightenedSvi videomaterijali dostupni su na YouTube kanalu, a Zbornik se radova može preuzeti na poveznici.

Pročitajte više na poveznici Svečana dodjela nagrada „Sigurno na željezničko cestovnom prijelazu“

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 15. 10. 2017. 18:26

Višednevna ekskurzija sedmih razreda

Od 16. - 19. 6. 2017. učenici sedmih razreda sa svojim razrednicama Draškom Ilovačom i Darijom Belinić te učiteljima pratiteljima Ružicom Bankole i Ivanom Mandićem uspješno su odradili planiranu višednevnu ekskurziju po srednjoj Dalmaciji. Četverodnevno putovanje uključivalo je posjet memorijalnom centru Nikole Tesle u Smiljanu, Šibenik, NP Kornati, Zadar i Nin. Smješteni smo bili u hotelu Andrija u šibenskom kompleksu Solaris. Sve planirane izlete smo ostvarili, a kako nam je bilo pogledajte u fotogaleriji.

  :: opširnije :: 


objavio: DARIJA BELINIĆ  datum: 6. 7. 2017. 08:26

Maturalno putovanje sedmih razreda

U petak, 16. lipnja 2017., učenici 7.a i 7.b razreda prema planu i programu rada škole odlaze na maturalno putovanje u Šibenik - Solaris. Učenicima, razrednicima i pratnji želimo lijepo vrijeme, ugodno druženje i sretan povratak.smiley

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 16. 6. 2017. 17:11

Izlet u Veliki Grđevac i NP Brijuni

Učenici prvog, drugog i trećeg razreda bili su u četvrtak, 1. lipnja, na jednodnevnom izletu. Prvo su posjetili Bjelovar i razgledali gradski park s prekrasnim paviljonom, najvećim u Hrvatskoj. Potom su išli u Veliki Grđevac , rodno mjesto pisca Mate Lovraka, autora poznatih dječjih romana "Vlak u snijegu" i "Družba Pere Kvržice" po kojima se snimljeni filmovi. Razgledali su spomen-sobu Mate Lovraka koja se nalazi u istoimenoj školi, a potom vlakićem "Lovrak expresom" otputovali do Kulturnog centra Mate Lovraka. Tamo su razgledali vlak i mlin iz Lovrakovih djela i upoznali se s Lovrakovim životom.

 

NP BRIJUNI

Peti i šesti razredi posjetili su NP Brijune, oazu veličanstvenog sklada čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta, te kulturno - povijesne baštine. Upoznavanje Brijuna odvija se turističkim vlakom kroz različite vizure prirodnih ljepota; kroz safari-park, uz bizantski kastrum, rimsku rezidencijalnu vilu u zaljevu Verige, te druge ljepote i znamenitosti.

 Uz samu lučicu, uz hotele «Istra», «Neptun» i «Karmen» smješteni su: crkvica svetog Germana iz 15. stoljeća u kojoj se nalazi izložba istarskih fresaka i kopija glagoljičkih spomenika. U blizini je prirodoslovna zbirka, arheološki muzej i izložba «Tito na Brijunima». 

NP Brijuni fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 4. 6. 2017. 12:47

Folklorna skupina na susretima dječjih folklornih skupina

Folklorna skupina naše škole u petak, 26. svibnja, sudjelovala je na 11. susretima dječjih folklornih skupina u Hruševcu Kupljenskom koje organizira KUD Hruševec Kupljenski . Na susretima je sudjelovalo deset folklornih skupina, a naše su se folklorašice predstavile zagorskim dječjim igrama i plesovima pod nazivom "Pasel sem, pasel".

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko Lidija Marinčić  datum: 27. 5. 2017. 22:14

Klokan bez granica

I ove smo godine sudjelovali na međunarodnom matematičkom natjecanju  "Klokan bez granica". Natjecanje se organizira svake godine u ožujku istoga dana, u isto vrijeme, u svim zemljama koje sudjeluju (60 zemalja Europe, Amerike, Afrike i Azije ). Moto natjecanja je: „Bez selekcije, eliminacije i finala „.

Ove godine natjecanje se održalo 23. 3. u 12:30. na kojem je sudjelovalo 56 učenika naše škole (Pčelice - 22 učenika, Leptirići - 13 učenika, Ecolier - 12 učenika i Benjamin - 9 učenika).

Među 10% najbolje plasiranih učenika su:

 • Lana Pasanec (3.a) i Leona Hajrizi ( 3.a ) - Leptirići
 • Doroteja Franjo (5.a), Dora Fijan (5.b), Martin Gajski (5.b) - Ecolier

Iskrene čestitke svima koji  su sudjelovali  u natjecanju.

Stigla su priznanja i nagrade za naših 5 najboljih matematičara.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko MARIJA KLJENAK VILOVČEVIĆ  datum: 26. 5. 2017. 17:01

Priredba povodom Majčinog dana

U  petak 19.05.2017. godine u predvorju naše škole održana  je priredba povodom Majčinog dana. U priredbi su sudjelovali folklorna skupina uč.Lidije Marinčić, dramska grupa uč.Ksenije Seničić i recitatorska grupa uč.Gordane Cekol. Gosti su bili  KUD Jakovlje i  književnica  Nada Mihaljević koja je ukratko predstavila i pohvalila Malu Iris, prvu knjigu Karle Cohe, učenice generacije. I ona sama je rekla par riječi kako je slikovnica nastala i da joj je jako drago što je osvojila drugu nagradu na državnom natječaju "Moja prva knjiga". Ravnateljica je čestitala majkama i bakama Majčin dan i  zahvalila se roditeljima Karle Cohe koji su sami financirali izdavanje slikovnice i školi poklonili 150 primjeraka. Slikovnice su se prodavale, a novac zarađen od prodaje namijenjen je za djecu s posebnim potrebama.  I dalje  nastavljamo sa filantropskim radom..

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko LIDIJA JURIN PROTIĆ  datum: 22. 5. 2017. 16:47

Posjet osmaša Srednjoj školi Bana Josipa Jelačića

Učenici i učenice 8. razreda, posjetili su u četvrtak, 11. svibnja, Srednju školu Ban Josip Jelačić u Zaprešiću povodom Dana otvorenih vrata.

Učenici srednje škole proveli su ih kroz školu i informirali o programima, usmjerenjima koja su u školi dostupna.

Uz već uhodane programe: opća gimnazija, hotelijersko turistički tehničar, ekonomist, tehničar za računalstvo, prodavač, frizer, slastičar, kozmetičar, pediker, konobar i kuhar, u školskoj godini 2017./18., nude se i novi programi, naime po prvi put može se upisati smjer kozmetičar/ka i pediker/ka.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko IVA RIHTAREC  datum: 16. 5. 2017. 17:19

M.A.H. 2

U petak, 12.5., četvrtaši OŠ Jakovlje, PŠ Kraljev Vrh i Igrišće posjetili su "Sajam mogućnosti" u Kraju Donjem. Učenicima su predstavljene udruge, športski klubovi i umjetnička društva koje djeluju na našem području. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 14. 5. 2017. 18:47

Nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi na temu vatrogastva

U utorak, 02.05 2017. u hotelu International održana je svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja za najbolji likovni i literarni rad na temu vatrogastva u kojem su sudjelovali učenici osnovnih škola s područja Zagrebačke županije, pa tako i iz naše OŠ Jakovlje. Pristigla su 284 rada iz 31 škole. Talentiranim školarcima nagrade je podijelio je župan Stjepan Kožić i predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček.

Najbolje likovne i literarne radove biralo je stručno povjerenstvo i internet glasači. Naša škola od ukupno 16 dodjeljivanih osvojila je 4 nagrade. U kategoriji literarnih radova 5.- 8. razreda birano od strane stručnog povjerenstva 2. mjesto osvojio je naš Patrik Klančir (6.A). U kategoriji likovnih radova 5.- 8. razreda stručno povjerenstvo odlučilo je da je rad Laure Lazić (7.B) osvojio 2. mjesto, a rad Karle Coha (8.A) 3. mjesto. Također, internet glasanjem rad Karle Coha osvojio je 1. mjesto.

Čestitamo našim učenicima na ostvarenim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko Ivana Mikić  datum: 3. 5. 2017. 17:15

Terenska nastava sedmih razreda

Učenici 7.a i 7.b razreda u utorak 24.1.2017. posjetili su Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i sudjelovali na predstavi "Umjetnički program za škole". Predstava se sastojala od isječaka različitih predstava koje se nalaze na programu HNK-a (opere, drame i baleta), a kazalište je bilo ispunjeno do zadnjeg mjesta učenicima osnovnih i srednjih škola.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko DARIJA BELINIĆ  datum: 25. 1. 2017. 12:59

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

18. studenoga 1991. nakon tromjesečne opsade i gotovo potpunog uništenja grada, prestao je otpor hrvatskih branitelja u Vukovaru. Međutim, žestoki otpor vukovarskih branitelja dizao je moral i samopoštovanje u ostalim dijelovima zemlje i dan danas stoji kao spomenik stečene samostalnosti i simbol hrvatske slobode.

Zapalimo svijeću u znak sjećanja na vukovarske žrtve i odajmo počast Vukovaru.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 18. 11. 2015. 14:30

Lektire su sada dostupne i na internetu

Vlada Republike Hrvatske pohvalila se na društvenim mrežama još jednom novom servisnom uslugom: zaživio je projekt eLektire.

 ‘Sve su knjige za lektiru posuđene u knjižnici? Nema problema, na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta lektire su odsada dostupne i online’, objavila je Vlada Republike Hrvatske na Facebooku.


Na ovim stranicama  cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca s popisa obvezne školske lektire, ali i šire, besplatno su dostupna učenicima i studentima, te njihovim nastavnicima i profesorima. Već je postavljeno oko 300 knjiga, te obilje multimedijskih sadržaja, kao što su zvučni zapisi i video materijali.

Cilj projekta je na Webu objaviti SVE osnovnoškolske i srednjoškolske lektire - ukupno preko tisuću naslova!

Za pristup sadržaju projekta eLektire potrebno je prijaviti se svojim AAI@EduHR elektroničkim identitetom, koji ste dobili u svojoj školi ili ustanovi.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 9. 2. 2015. 19:48

Izrada jelovnika prema godišnjim dobima

Učenici 6.a i 6.b razreda uz pomoć svojih roditelja, baka i djedova na satu razrednika izradili su jelovnik u skladu s podnebljem u kojem žive i godišnjim dobima. Između brojnih recepata pronašli smo one  koji predstavljaju tradicionalna jela Hrvatskog zagorja.

Prolistajte... 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Cvetko  datum: 23. 9. 2013. 21:22
» Arhiva naših vijesti    
 


Vrijeme


 
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Za učenike

Vremenik za šk.god. 2018./2019. napisan je u programu MS Word. Za preuzimanje datoteke potreban je preglednik word dokumenta.
Upute za korištenje e-Dnevnika za učenike su dostupne ovdje.

 


Raspored zvonjenja
I. SMJENA ( ujutro)
7.55 ULAZ
8.00 - 8.45 1. SAT
8.50 - 9.35 2. SAT

9.40-10.20; 10.25

3. SAT, UŽINA
10.40 ULAZ
10.45 - 11.30 4. SAT
11.35 - 12.20 5. SAT
12.25 - 13.10 6. SAT
II.  SMJENA (poslijepodne)
13.15 -14.00 1. SAT

14.05 -14.45; 14.50

2.SAT, UŽINA
15.05 ULAZ
15.10 -15.55 3. SAT
16.00 -16.45 4. SAT
16.50 -17.35 5. SAT
17.40 -18.25 6. SAT

Školska kuhinja


Natjecanja i smotre

  

Oglasna ploča

Edukacija

 


Možda vam zatreba...
korisni linkovi

Dnevne novine

Za odgoj i obrazovanje

Obrazovni portali


...niste pročitali knjigu?

 


Onome tko čita knjige kao što sluša prijatelja, knjige će mu se otvoriti i postat će njegove. Što pročita ostat će njegovo, razveseljavat će ga i tješiti, kao što to samo prijatelji znaju.
(Hermann Hesse)  

Eko kutak

Putujemo lijepom našom...

Razmjena knjiga

Obiteljski kutak

 

 

   


Važni brojevi
Međunarodni pozivni broj za Hrvatsku: +385
Jedinstveni broj za sve hitne situacije: 112
 • 192  policija
 • 194  hitna pomoć
 • 193  vatrogasci
 • 195  traganje i spašavanje na moru
 • 1987  pomoć na cestama
 • 18166  vremenska prognoza
 • 18981  opće informacije
 • 11888  telefonski imenik
 • 11802  međunarodni tel. imenik 

Odmori se, zaslužio si

           


Tko nas je pronašao?

Flag Counter


CarNet

Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 1. 2017.

Ukupno: 176576
Ovaj mjesec: 3128
Ovaj tjedan: 591
Danas: 262
preskoči na navigaciju