preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar rada

Školski KALENDAR za 2019./2020. godinu


e-prijava korisnika
Za osmaše
UUpisi Upisi u srednju školu


Dragi učenici,

vrijeme odluke o izboru srednje škole je pred vama. Koje zanimanje odabrati? Za koju se školu odlučiti? Donošenje odluke o izboru budućeg zanimanja je složen proces koji se sastoji od nekoliko važnih koraka s kojima ćete se upoznati kroz ovu informativnu brošuru.


"Svaki učenik ne mora biti odličan đak,
ali može postati odličan čovjek."
Riječi, riječi...

Kajkavsko narječje
Prikaži sve izraze koji započinju slovom:
A B C Č D F G H I J K L M N O P R S Š T V Z Ž
ili prikaži SVE izraze u rječniku (ukupno: 524)

bez opisa

Potraži izraz:
Sigurnost i zaštita
QR kod stranice
 

     

     

  

 

Info
Informator
17.01.2020. 10:54
Stručni skup: Kako razvijamo kulturu čitanja i potičemo zanimanje za knjigu
Gradska knjižnica Samobor organizira stručni skup Kako razvijamo kulturu čitanja i potičemo zanimanje za knjigu koji će se održati 2. travnja 2020. godine u Samoboru. Stručni skup organizira se u povodu 120 godina Gradske knjižnice Samobor. Kotizacije nema.

Kalendar
15. siječnja - Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske
15.01.2020. 09:01
15. siječnja - Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske
Iako je Island još u prosincu 1991. priznao neovisnost Hrvatske, kao Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske slavi se 15. siječnja, jer je toga dana 1992. godine Hrvatsku i Sloveniju, nakon Vatikana, priznala većina europskih zemalja i zemlje EU.

Blagdani u RH
2020.
 • 01.01.– Nova godina (Srijeda)
 • 06.01. – Sv. tri kralja (Ponedjeljak)
 • 12.04. – Uskrs (Nedjelja)
 • 13.04. – Uskrsni ponedjeljak (Ponedjeljak)
 • 01.05. – Praznik rada (Petak)
 • 30.05. – Dan državnosti, novi datum od 2020. (Subota)
 • 11.06.– Tijelovo (Četvrtak)
 • 22.06. – Dan antifašističke borbe (Ponedjeljak)
 • 05.08. – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja (Srijeda)
 • 15.08. – Velika gospa (Subota)
 • 01.11. – Dan svih svetih (Nedjelja)
 • 18.11. – Dan sjećanja na sve žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na Dan žrtve Vukovara i Škabrnje (Srijeda)
 • 25.12. – Božić (Petak)
 • 26.12. – Sv. Stjepan (Subota)
Učionica
 
Pogled kroz prozor
Hrvatski izumitelji
Tražilica


DOLAZI NAM USKRS

Na satu Likovne kulture izradili smo pisanice. Pisanice smo oslikavali tehnikom pastele, a naučili smo i što je ritam likova, sviranjem ritma pjesmica koje smo naučili pjevati. 

 

 

ZEKO PLEŠE I PLES PILIĆA

Prošla dva tjedna obilježile su nam pjesme o zečićima, pilićima...Tako smo na nastavi Glazbene kulture naučili pjevati pjesme "Zeko pleše", "Izgubljeno pile", a slušali smo i skladbu "Ples pilića". Odlučili smo i sami biti mali "pilići", pa smo izveli glazbenu igru "Ples pilića" na istoimenu skladbu i u tome smo bili vrlo uspješni. Potom smo na satu likovne kulture radili nešto neočekivano i učenici su bili oduševljeni - bojali smo dlanove! Učiteljica je svakom učeniku "obojala" dlan žutom temperom, a potom su učenici trebali otisnuti svoj dlan na papir. Kada smo nacrtali malene oči i kljun nastao je pilić! (A kako bi bilo još zanimljivije, učiteljica je morala pružiti i svoj dlan, na opće oduševljenje učenika, a onaj koji je bojao učiteljičin dlan, bio je posebno ponosan.) Prijatelj piliću postao je i zeko kojeg smo napravili od plastičnih žlica. Na kraju sata smo ih sprijateljili - lutkarskim igrokazom. 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

IZVANUČIONIČKA NASTAVA

Stiglo nam je proljeće, pa su nas tople sunčeve zrake izmamile iz učionice. Korelacijom Tjelesne i zdravstvene kulture i Prirode i društva, boravili smo na svježem zraku, prošetali po našem mjestu i u prirodi, osluškivali smo pjev ptičica, promatrali proljetnice i primijenili smo naše znanje o prirodi u proljeće.

 

UČIMO KROZ IGRU

Svakim danom sve više obogaćujemo naše znanje. Vrijedni smo i uspješni, a učiteljica uvijek pronađe zabavniji način učenja i vježbanja. Kroz različite igre, "matematička natjecanja" i "štafete riječima" laške pamtimo, učimo i družimo se. 

  

 

PROLJEĆE U UČIONICI

 

FAŠNIK

 

RIJEČI, BROJEVI, PLES I IGRA

 

 

SNJEŽNE RADOSTI

 

 

ĐACI PRVACI

Dok učiteljica Ivana čuva bebu, učiteljica Katarina je na redu.
Prvašići kao pačići vrijedno pišu, zbrajaju, oduzimaju i crteže rišu.
Pisana slova nisu zadaća laka, no pisanke su ogledala đaka. 
Veselili smo se snijegu i izgradili smo velikog Snješka, svakim danom sve više petica nam se smješka. 
Na Fašnik smo bili kauboji, nindže, princeze i mace, prvašići smo - prave face.
Učionicu uređujemo za prigodu svaku, stiže nam i proljeće u punome cvatu.
Na svakome satu smo veseli jako, stoga nam učenje ide lako.
Još završimo pjesmu ovu našim najdražim stihovima, jer najviše se veselimo slovima:
"Svaki dan se uči slovo, svako slovo nešto novo, naučili smo po redu cijelu abecedu."

  

 

BOŽIĆNA PRIREDBA

SVEČANOM PRIREDBOM U KINO DVORANI U JAKOVLJU OBILJEŽILI SMO DOLAZAK BOŽIĆA. 22. PROSINCA SVE JE ODISALO BLAGOŠĆU, VESELJEM I TOPLINOM. SRCA SU SVIMA ZAGRIJALA DJECA KOJA SU NASTUPALA NA BOŽIĆNOJ PRIREDBI, A UČITELJICI JE BILO POSEBNO MILO KADA SU NASTUPALI FOLKLORAŠI MEĐU KOJIMA I UČENICI 1. B.

                                                 UČITELJICA IVANA KOŠNJAR BRNJAS

 

 

NA KRAJU PRVOGA POLUGODIŠTA

ZADNJI NASTAVNI DAN PRVOG OBRAZOVNOG RAZDOBLJA PROVELI SMO DRUŽEĆI SE S PRIJATELJIMA IZ 1. A. IGRALI SMO ZANIMLJIVE IGRE, PLESALI, GLEDALI SMO BOŽIĆNI ANIMIRANI FILM, IZRAĐIVALI UKRASE ZA BOŽIĆNO STABLO... VRIJEME NAM JE U VESELJU BRZO PROLETJELO I VEĆ SMO SE SPREMALI SVOJIM KUĆAMA PROSLAVITI (VEĆINI) NAJDIVNIJI BLAGDAN U GODINI- BOŽIĆ.

   

 

Božić dolazi...

TIHO NAM SE PRIŠULJALO BLAGDANSKO VRIJEME. MI SMO GA PRIGRLILI I OBILJEŽILI RAZLIČITIM AKTIVNOSTIMA.

   

                                                    ZVJEZDICE...

   

   

 

   

 

SVETI NIKO SVIJETOM ŠETA...

6. prosinca 2017. u kino dvorani u Jakovlju nestrpljivo smo čekali sv. Nikolu. Prije njegovog dolaska, pogledali smo predstavu "Božićna slagalica" Lutkarskog studija Kvak. U predstavi smo upoznali neke od manje poznatih sudionika velikog Božićnog događaja. Mala Zvjezdica, dobra Pastirica i neutješna Kravica, bile su neke od likova koji su kroz šaljive i dirljive zgode donijeli svaki po djelić velike slagalice. Iako se ponekad čini da je nešto što radimo uzaludno, nesavršeno ili preteško, ako uložimo ljubav, prijateljstvo i povjerenje biti ćemo bogato nagrađeni. Bez obzira na to koliko smo mali, veliki, slavni ili siromašni, svi možemo biti radosni!

 

 

PRIPREME ZA DOLAZAK SV. NIKOLE

 

 

 

DOČEKALI SMO DAROVE!

   

ČUVAJ ZUBE SVOJE SAD, DA BI VJEČNO BIO MLAD!

Dana 23. studenoga 2017., u okviru Zdravstvenog odgoja, medicinska sestra Ilijana B. posjetila je učenike 1. i 3. razreda naše škole. Prvašićima je održala predavanje na temu “Pravilno pranje zubi”. Na jasan i razumljiv način objasnila je važnost pravilne brige za očuvanje zdravih zubi i usne šupljine. Jer, poznato je kako karijes, osim neugodnog bola i gubitka zubi, uzrokuje i nastanak drugih, ozbiljnijih bolesti. Vodeći ih raznovrsnim pitanjima, pobudila je u učenicima veliko zanimanje za temu. Ono što je sve učenike najviše razveselilo bilo je pokazivanje (na umjetnom zubalu) kako pravilno kružnim pokretima čistiti zube.

 

20. 11. - MEĐUNARODNI DAN DJEČJIH PRAVA

Generalna skupština UN-a je 20. studenog 1959. godine usvojila "Deklaraciju o pravima djeteta", a trideset godina poslije je usvojila "Konvenciju o pravima djeteta".

Od 20. studenog 1989. godine., u cijelome se svijetu obilježava Međunarodni dan dječjih prava, koji je potaknula Organizacija ujedinjenih naroda. Njime se želi senzibilizirati javnost i ustanove za potrebu zaštite maloljetnika od zlouporabe, nasilja i raznih oblika diskriminacije.

Na ovaj dan na poseban način treba gledati na prava djece i adolescenata na najsiromašnijim područjima našega planeta, jer UNICEF ima tu odgovornost: govoriti o pravima djece tamo gdje su ona zanijekana, te govoriti o uspješnoj praksi, kako bi se svijetu reklo što treba činiti u odgoju novih naraštaja koji trebaju biti potpuno svjesni vlastitih prava.

Djeca su najosjetljivija skupina koja treba zaštitu, a čovječanstvo duguje djeci najbolje što ima.

Svake godine, organizacije koje se bave ljudskim pravima i slobodama, potiču na poduzimanje konkretnih koraka u zaštiti i unapređenju dječjih prava. Dječja prava temelj su izgradnje naprednog društva! Nažalost, postoje milijuni djece na svijetu kojoj su uskraćena osnovna životna prava.

Dječja prava:

 • PRAVA PREŽIVLJAVANJA: hrana, smještaj, stanovanje, zdravlje, životni standard
 • RAZVOJNA PRAVA: razvoj, odgoj i obrazovanje, obitelj, kultura, identitet
 • PRAVA SUDJELOVANJA: donošenje odluka, druženje, izražavanje, pristup informacijama
 • PRAVA ZAŠTITE OD: zlostavljanja, zanemarivanja, izrabljivanja, mučenja, otmice, prostitucije

Međunarodni dan dječjih prava obilježili smo igrajući UNICEF-ovu igru o dječjim pravima „Čovječe, ispravi se”. Učenici su otkrili zašto su prava jako važna, što su potrebe, a što želje, kakva sve prava postoje i još puno toga. Nakon uspješno odigrane igre, 1.b je dodijeljena diploma.

           

"ZVRKAONICA" SINIŠE CMRKA

Učenici nižih razreda naše škole sudjelovali su u „Zvrkaonici“, čitateljsko - pisateljsko - glumačkom susretu koji potiče učenike i učenice za zainteresirano slušanje, pomno čitanje, stvaralačko pisanje i radosnu glumu. „Zvrkaonicu“ realizira sam autor Siniša Cmrk. Ciljevi radionice su da poeziju učine zanimljivom djeci i populariziraju svu ljepotu i raskoš kajkavskog narječja. Radionicom se također nastoji poticati učenike da stvaraju pjesme o svome kraju na svome narječju, a posebice one učenike koji nemaju afiniteta prema stvaralačkom pisanju.

                                                                          15. studenoga 2017.

 

 

 

BOŽIĆNA RADIONICA

POVODOM NADOLAZEĆIH BOŽIĆNIH BLAGDANA (8. STUDENOGA) ODRŽANA JE BOŽIĆNA RADIONICA ZA RODITELJE I DJECU U PREDVORJU ŠKOLE. UZ BOŽIĆNE PJESME, MARLJIVE RUKE IZRAĐIVALE SU RAZLIČITE BOŽIĆNE UKRASE OD EKOLOŠKIH, PRIRODNIH MATERIJALA. IDEJA I DOBROG RASPOLOŽENJA NIJE NEDOSTAJALO.

   

MOJA OBITELJ

Nastavnom cjelinom iz nastavnog predmeta Priroda i duštvo, Obitelj i dom, dotakli smo se ključnih pojmova koji su učenicima najvažniji: obitelj, članovi obitelji, zanimanje, dužnosti, dom, stan, kuća, sigurnost, odgovornost i opasnost. Nizom aktivnosti protkanim u nastavnim predmetima učenici su i imenovali članove svoje obitelji (integracija i korelacija Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja), navodili su čime se bave roditelji, nabrojili su svoje dužnosti (integracija i korelacija Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja), opisivali su dužnosti koje članovi obitelji obavljaju u obiteljskom domu, imenovali su zanimanje roditelja, naučili su razlikovati pojmove: dom, stan i kuća, spoznali su zašto je bitno poštovati upute o odgovornom ponašanju kada su sami u domu ili kada odlaze iz doma te izbjegavati opasnosti (integracija i korelacija Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja).

Nije niti potrebno reći kolika se sreća mogla vidjeti i doživjeti u njihovim riječima, osmjesima i pokretima kada su govorili o svojim najmilijima, obitelji.

  

                     OBITELJSKO STABLO (SLIKARSKA TEHNIKA GVAŠ)

 

 

   

 

Aktivnost koju smo proveli na satu prirode i društva bila je inspiracija iz knjige/priručnika Korak po korak. Imamo obitelji, svi smo isti, ali ipak različiti.
Učenici su u svoju kuću lijepili pravokutnike koji su označavali članove obitelji. Kada su završili s radom, uočili smo da smo svi isti (imamo obitelj), ali se naše obitelji razlikuju (ovisno o bojama) po broju članova itd. Nakon analize uratka, sve kuće smo formirali u naselje. Tema: identitet, pripadnost zajednici, obitelj. Naselje smo izradili timskim radom.

 

 

 

 

 

 

 

 

  GLEDANJE DOKUMENTARNOG FILMA O DVORCU U JAKOVLJU

 

 

ČITAMO, PIŠEMO...

 

                                                                              PISANJE PO RIŽI

 

 

MUHOLOVKU SMO KORISTILI ZA "HVATANJE" SLOVA, RIJEČI I REČENICA. JEDAN UČENIK JE ČITAO PONUĐENO S PLOČE, A TROJE UČENIKA SU PROČITANO TREBALI "LUPITI" MUHOLOVKOM. TKO PRVI "LUPI", OSVAJA BOD.

 

 

ZAVRTI KRUG I PROČITAJ PONUĐENU REČENICU.

Priloženi dokumenti:
Citanje prezentacija.ppt

Lektira, lektira...

U prvom polugodištu prvoga razreda predviđena je obrada četiriju djela braće Grimm. Budući da učenici nisu naučili sva velika i mala tiskana slova, sva djela sam im pročitala u školi i obradili smo ih na različite, zanimljive načine koristeći različite metodičke alate i postupke. Svrha i cilj sata lektire u najranijoj dobi školovanja treba biti razvijanje ljubavi prema čitanju i razumijevanje pročitanog i stoga  je želja odgojiti naraštaj malih čitača koji će s radošću čitati književna djela i izgrađivati vlastito mišljenje o njima.

TRI PRAŠČIĆA

 

          PRAŠČIĆI SLAVE "DAN KRUHA"                      "DAN JABUKA"

 

 

IVICA I MARICA

     

   IGRA PAMĆENJA

  SLUŠAMO BAJKU (AUDIO KNJIGA)     

     SLAŽEMO PUZZLE

                                    UOČAVAMO RAZLIKE...

CRVENKAPICA

PRIČANJE/PRIPOVIJEDANJE PO NIZU SLIKA, SASTAVLJANJE REČENICA PREMA SLICI

                             

VOLIMO KNJIGE!

Učenici 1. b ponovno su posjetili knjižnicu- mjesto bajki, zamišljanja i mašte. Ovaj put nisu imali nastavni sat pod vodstvom svoje učiteljice, već im je predavanje održala knjižničarka Lidija. Upoznati su s pojmovima knjižnica, knjižara, posudba knjiga i još s mnogim drugim. Pred kraj nastavnog sata imali su priliku posuditi djela koja su ih zanimala, a koja će im njihovi roditelji, bake i djedovi čitati. A neki učenici su rekli da će ih oni sami čitati (za vježbu).

ONIMA KOJI VIŠE NISU S NAMA...

 

                       MIR, BLAGOST, SJEĆANJE... 1. STUDENOGA

NAŠIM NAJMILIJIMA (KOJI VIŠE NISU S NAMA) SVOJIM SMO RUČICAMA IZRADILI SVIJEĆE OD PLASTELINA.

         

         

         

         

  

VOLIMO GONOODLE!

GoNoodle je web alat koji pruža niz aktivnosti “brain brakes” pomoću kojih učenike mogu poticati na tjelesne aktivnosti, a pritom ih razbuditi za nastavu ili smiriti prije provjere znanja. Sastoji se od različitih kategorija koje uključuju video materijale i igre koje učenici mogu uz upute pratiti. Sve što je potrebno za korištenje ovog alata je stabilna internetska veza, te (ako postoji mogućnost) projektor, pametna ploča, interaktivni ekran ili računalni ekran i zvučnici. Bitno je da učenici dovoljno dobro vide aktivnosti koje se provode. Aktivnosti traju između 2 do 5 minuta kako bi se izvršile. Podijeljene u nekoliko kategorija poput aktivnosti za vježbanje vokabulara ili matematike, zatim za opuštanje i fokusiranje ili za razbuđivanje u jutarnjim satima.

 

 

 

DAN KRUHA U NAŠOJ ŠKOLI

     

                                           HVALA


                                 IZ ZEMLJE SE BILJKE VIJU,
                                 NA SUNCU NAM ONE ZRIJU.
                                 DRAGO SUNCE, ZEMLJO DRAGA,
                                 HVALA VAM ZA VAŠA BLAGA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
MALI PEKARI

Pripreme za Dan kruha nisu provedene samo u domovima učenika, već i u 1. b. U četvrtak, 12. listopada 2017., uz stol prepun namirnica potrebnih za izradu tijesta, učenici su nestrpljivo čekali naputke. Svatko je imao zadatak. Netko je u posudu ulijevao mlijeko, netko drugi je drobio kvasac, dodavao šećer, sve to ulio u posudu s brašnom, dodao sol, a svi zajedno su tijesto mijesili.  Onaj koji je izvršavao zadatak, na glavi je imao pekarsku kapu načinjenu od papira. Na kraju dana, svim učenicima je podijeljen komad tijesta koji su u vrećici nosili kući i s roditeljima, djedovima ili bakama su trebali tijesto oblikovati i ispeći.

   

   

   

 

 

PRSTIĆIMA PO RIŽI U BOJI

Najljepše je stvarati ručicama. Mijesiti, rastvarati, graditi... Ali je isto tako zabavno i pisati! I to u obojenoj riži. Pisanke smo taj sat zatvorili i prepustili smo se osjetima.

   

  

IGROKAZI

Uz pomoć odraslih izradili smo rodu i žabu za izvođenje igrokaza. Ne treba niti spomenuti kako smo se zabavili... :)

   

BAJKOVIT NASTAVNI SAT U KNJIŽNICI

Nema djeteta koji ne voli slušati basne i bajke. S njima se susreće još u najranijoj dobi kada mu ih pričaju ili čitaju roditelji, bake, djedovi ili tete. Razgovarajući s učenicima o bajkama, najviše je spomenuto djelo Tri praščića (Grimm). Ponukana djelom koje poučava djecu kako se marljivost u životu isplati, a sloga pobjeđuje neprijatelje, odlučila sam bajku protkati u niz aktivnosti. Za početak smo posjetili školsku knjižnicu. Upoznali smo se s prostorom, knjižničarkom, a ja sam učenicima predstavila djelo koristeći prezentaciju. Nakon toga su učenici rješavali nastavne listiće.

 

Povodom Dana kruha, naši praščići su se prepustili pekarskom umijeću...

  

A također su obilježili i Dana jabuka.

  

    

 

PRVAŠIĆI U PROMETU

Učenike 1. b razreda je 22. rujna 2017. godine posjetio kontakt policajac iz PP Zaprešić, Dražen Mezdić. Cilj  posjeta je edukacija djece o pravilnom ponašanju u prometu. 

Kontakt policajac učenike je upoznao s prometnim površinama, sigurnim kretanjem pješaka, kako što sigurnije doći do škole i kuće, kako se kretati prometnicom sa i bez nogostupa, pravilnom vožnjom na biciklima, prijevozom osoba u motornim vozilima (s posebnim osvrtom na korištenje sigurnosnog pojasa), prostorima za sigurnu igru kao i odnosu prema nepoznatim osobama.

Učenici su pokazali veliki interes i zavidno znanje iz prometne kulture. Vrlo su rado razmjenjivali svoja znanja i iskustva te za to bili nagrađeni prigodnim darom, reflektirajućom kabanicom.

Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji ...

 

 

OLIMPIJSKI DAN!

PREKRASAN RUJANSKI (OLIMPIJSKI) DAN UČENICI SU PROVELI NA SVJEŽEM ZRAKU NATJEČUĆI SE U RAZNOLIKIM IGRAMA. ZABAVLJALI SU SE, SMIJEŠILI, VESELILI I GRADILI PRIJATELJSTVA S DRUGIM UČENICIMA.

U ZDRAVOM TIJELU- ZDRAV DUH!

TO JE PAROLA VESELOGA 1. B, UVIJEK SPREMNOGA ZA SPORTSKE AKTIVNOSTI.

 

 

   

      

 

GLAZBENA KULTURA

MI SMO GLAZBENJACI, VELIKI VESELJACI!

UVIJEK SPREMNI ZA PJEVANJE PJESAMA, SLUŠANJE SKLADBI, IZVOĐENJE GLAZBENIH IGARA I PLES!

MATEMATIKA

OD SVOJIH TIJELA STVARAMO GEOMETRIJSKA TIJELA (KUGLU, PIRAMIDU, KVADAR, KOCKU I VALJAK)

 

 

                                         

POSJET GOSPOĐE NAČELNICE

POČETKOM NASTAVNE GODINE POSJETILI SU NAS OPĆINSKA NAČELNICA SANJA BOROVEC TE NJEZIN ZAMJENIK MARIO HLAD. UZ UGODNO DRUŽENJE PODIJELILI SU NAM TURISTIČKU SLIKOVNICU, JEDINSTVENU TEKSTUALNO-VIZUALNU CJELINU ZA POČETAK OTKRIVANJA I UPOZNAVANJE IZNIMNIH RAZNOLIKOSTI DRŽAVE I NJEZINIH GRADOVA.

 

VOLIMO PRAVILA :)

TO SMO MI, 1. B

NA SATU PRIRODE I DRUŠTVA POBLIŽE SMO SE SVI UPOZNAVALI. SAZNALI SMO DETALJE O SVOJIM NOVIM PRIJATELJIMA. O TOME ŠTO VOLE, ŠTO NE VOLE, NJIHOVE SPOSOBNOSTI, INTERESE... NASMIJALI SMO SE I MEĐUSOBNO ZBLIŽILI. 

 

PRVI DAN ŠKOLE

  

  

  

 

RASPORED SATI
Priloženi dokumenti:
RASPORED SATI.pdf
RASPORED SATI.doc

 

Dragi moji mali, a zapravo veliki prvašići!

Školske klupe prizvale su vas u učionicu punu topline, radosti i brižnosti. Dočekale su vaše, a i roditeljske strepnje, prvobitne strahove i zabrinutost. Kao vaša učiteljica, odlučila sam sve strahove i male suze otpuhati i pozvati vas na svakodnevno putovanje u zemlju mašte i smijeha. Zajedno ćemo prolaziti stazama posutim brojkama i slovima, pjesmama i igrama. Maštovitost će zavladati, a želja za znanjem se povećavati.

Dobro mi došli!

 

Vaša učiteljica Ivana Košnjar Brnjas

Vrijeme


 
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Za učenikeUpute za korištenje e-Dnevnika za učenike su dostupne ovdje.

 

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

...i još deset online alata za poboljšanje brzine tipkanja.


Raspored zvonjenja
I. SMJENA ( ujutro)
7.55 ULAZ
8.00 - 8.45 1. SAT
8.50 - 9.35 2. SAT

9.40-10.20; 10.25

3. SAT, UŽINA
10.40 ULAZ
10.45 - 11.30 4. SAT
11.35 - 12.20 5. SAT
12.25 - 13.10 6. SAT
II.  SMJENA (poslijepodne)
13.15 -14.00 1. SAT

14.05 -14.45; 14.50

2.SAT, UŽINA
15.05 ULAZ
15.10 -15.55 3. SAT
16.00 -16.45 4. SAT
16.50 -17.35 5. SAT
17.40 -18.25 6. SAT

Školska kuhinja

ŠKOLSKI LIST JAKOV


Natjecanja i smotre

   


Igre

 


Edukacija

 


Možda vam zatreba...
korisni linkovi

Dnevne novine

Za odgoj i obrazovanje

Obrazovni portali


...niste pročitali knjigu?

 


Onome tko čita knjige kao što sluša prijatelja, knjige će mu se otvoriti i postat će njegove. Što pročita ostat će njegovo, razveseljavat će ga i tješiti, kao što to samo prijatelji znaju.
(Hermann Hesse)  

Eko kutak

Putujemo lijepom našom...

Obiteljski kutak

 

 

   


Važni brojevi
Međunarodni pozivni broj za Hrvatsku: +385
Jedinstveni broj za sve hitne situacije: 112
 • 192  policija
 • 194  hitna pomoć
 • 193  vatrogasci
 • 195  traganje i spašavanje na moru
 • 1987  pomoć na cestama
 • 18166  vremenska prognoza
 • 18981  opće informacije
 • 11888  telefonski imenik
 • 11802  međunarodni tel. imenik 

Tko nas je pronašao?

Flag Counter


CarNet

Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 1. 2017.

Ukupno: 245229
Ovaj mjesec: 3775
Ovaj tjedan: 40
Danas: 40
preskoči na navigaciju